Oproep: vul de enquête van de Riverboard in

Nu al ruim 6 weken in de ‘Coronatijd’ leven we in een wereld die we ons lang niet konden voorstellen en die nog iedere dag vreemd aandoet. Uiteraard hopen we bovenal dat u en de uwen gezond zijn en blijven.

De impact van alle Coronamaatregelen die de verdere verspreiding van het Corona virus moeten remmen en tegenhouden, is gigantisch. Ook dat zal geruime tijd onder ons blijven. Uw organisatie of onderneming heeft eigen zorgen en manieren om er het beste van te maken, om de schade te beperken waar mogelijk en om te zoeken naar wegen om vol te houden. Als bestuur van de TechNetkringNWN spreken wij onze steun graag uit. Voor wat het waard is: wij denken aan u!
Door de Riverboard is een goede actie uitgezet. Met een korte vragenlijst wordt geïnventariseerd welke impact u ziet en verwacht. Vanuit een goed regionaal totaalbeeld kunnen wij samen met andere ondernemersverenigingen en initiatieven die de economische kracht van onze regio steunen en wellicht bijdragen aan oplossingen. Het is goed dat we met elkaar delen wat de situatie is. Wij sluiten ons van harte aan bij dit initiatief en vragen u om de vragenlijst van de Riverboard in te vullen via deze link: https://limesurvey-kcbi.hr.nl/index.php/768427?lang=nl

Laat u horen! Samen met de Riverboard kunnen wij nog beter de belangen van de techsector in onze regio behartigen. Daar zetten wij ons, namens u, ook nu voor in! Hou vol en blijf vooral gezond!
Bestuur TechNetkringNWN,
Cedric Muchall
John van Beek
Judith Donkers