Themabijeenkomst techniekonderwijs en bedrijfsleven – GEANNULEERD

UPDATE – DE THEMABIJEENKOMST ‘ARBEIDSMARKT EN ONDERWIJS ‘ OP 18 MAART IS GEANNULEERD 

De themabijeenkomst ‘arbeidsmarkt en techniekonderwijs’ op woensdag 18 maart van De Maatschappij, dept. Waterweg is geannuleerd. Dit in verband met de maatregelen van de overheid om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Themabijeenkomst De Maatschappij ‘arbeidsmarkt en onderwijs’ op woensdag 18 maart van 17.30 uur tot 19.30 uur bij GustoMSC in Schiedam.

Techniekonderwijs en samenwerking bedrijfsleven in de regio Waterweg, in het kader van Leven Lang Ontwikkelen

Graag nodigen wij u uit voor een unieke bijeenkomst, die wij organiseren in samenwerking met de TechNetkringNWN, de Riverboard, de Metaalunie, de Economic Development Board Zuid Holland (EDBZH) en de Food Innovation Academy (FIA).

Het thema sluit aan bij de ontwikkelingen van het bedrijfsleven en het (techniek)onderwijs in de regio Waterweg. De rode draad is de samenwerking tussen de drie O’s: Onderwijs, Ondernemers en Overheden. Immers, deze samenwerking stimuleert de innovatiekracht van het bedrijfsleven en de duurzame economische groei in onze regio. Hoe dit tot ontwikkeling en realisatie kan komen, wordt door de volgende sprekers verteld:

  • De heer Ferrie Förster (EDBZH) projectleider Human Capital Zuid-Holland en aanjager van Leven Lang Ontwikkelen schetst de aanpak, de context, de werkwijze en rol die de Riverboard hierin speelt.
  • De heer Hilco Wagenaar van Royal Steensma zal ons inspireren en vertellen over de opzet en de realisatie van de Food Innovation Academy in Vlaardingen.
  • Tot slot zal één van de techniekondernemers in de regio Waterweg u zijn droom vertellen.

Er is voldoende tijd voor vragen, antwoorden en discussie. Wij zorgen met de andere betrokken organisaties voor opvolging van deze bijeenkomst.

> Deze bijeenkomst is geannuleerd. Zodra een nieuwe datum is vastgesteld, geven we daarover informatie via onze website en social media kanalen. Medewerkers van bedrijven, gemeentes en scholen die zijn aangemeld bij de TechNetkringNWN ontvangen een uitnodiging via e-mail.