Heb jij talent voor techniek?

Techniekonderwijs

Techniekbedrijven, alle onderwijsbesturen en de gemeente Maassluis, Vlaardingen en Schiedam werken samen in de TechNetkringNWN. Samen willen ze jongens en meisjes in de regio informeren en enthousiast maken voor een opleiding en beroep in de techniek of technologie.

Met de videoserie #Watdoejijnou?! krijg je een kijkje op de werkvloer bij gave techniekbedrijven in de regio. We vragen aan collega’s wat zij nou doen, wat je daarvoor moet kunnen en kennen en of het werk een beetje leuk is. In het najaar van 2019 gaat iedere week op woensdag om klokslag 12:00 uur een nieuwe video live. Bij iedere video hoort een leuke opdracht die je thuis of in de klas kunt uitvoeren.

Volg ons op social media

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Subcode: 458
Solution: See here for how to solve this error

Twitter

Meld je aan voor de themabijeenkomst ‘techniekonderwijs en bedrijfsleven’ op 18 maart. Medewerkers van bedrijven, gemeentes en scholen die zijn aangesloten bij @TechnetkringNWN kunnen kosteloos deelnemen! Meld je aan via info@technetkring.nl en kijk op https://www.technetkringnwn.nl/themabijeenkomst-techniekonderwijs-en-bedrijfsleven/

Load More...