Heb jij talent voor techniek?

Techniekonderwijs

Techniekbedrijven, alle onderwijsbesturen en de gemeente Maassluis, Vlaardingen en Schiedam werken samen in de TechNetkringNWN. Samen willen ze jongens en meisjes in de regio informeren en enthousiast maken voor een opleiding en beroep in de techniek of technologie.

Met de videoserie #Watdoejijnou?! krijg je een kijkje op de werkvloer bij gave techniekbedrijven in de regio. We vragen aan collega’s wat zij nou doen, wat je daarvoor moet kunnen en kennen en of het werk een beetje leuk is. In het najaar van 2019 gaat iedere week op woensdag om klokslag 12:00 uur een nieuwe video live. Bij iedere video hoort een leuke opdracht die je thuis of in de klas kunt uitvoeren.

Volg ons op social media

Facebook

2 days ago

Technetkringnwn

MOOIMAKEN ALS EEN BAAS - Bekijk en like onze 8e video in de serie WATDOEJIJNOU?! met ‘ruitenchef’ Osman en ‘mooimaker’ Joeri bij Kloet Onderhoud! Abonneer je op ons YouTube-kanaal! Iedere woensdag om klokslag 12 uur gaat een nieuwe techvideo in de serie #Watdoejijnou?! live.

Dappere Britt neemt je mee naar de werkvloer bij gave techbedrijven in de regio en vraagt aan jonge medewerkers ‘wat zij nou doen’! Dit jaar kon je een kijkje nemen bij Blozo BV Hatenboer-Water B.V., Keytoe, Kraanverhuur Boekestijn, Zonnepanelen Vlaardingen en #HollandDieselMaassluis. Deze maand nog zie je video’s bij Houdijk Holland Lely en GustoMSC

Bij iedere video hoort een opdracht die je samen in de klas of individueel thuis kunt doen.
... See MoreSee Less

Twitter

MOOIMAKEN ALS EEN BAAS - In video #8 in onze serie #WATDOEJIJNOU?! gaat @DappereBritt een dag op stap met de mannen van @kloetonderhoud in Vlaardingen. 👷🏼‍♀️ https://t.co/yQDWlXB2BJ @SterkTechniek #beroepsorientatie #werkenintechniek #schilder #glaszetter 👉🏻 check ook de opdracht

Load More...