Heb jij talent voor techniek?

Techniekonderwijs

De technische bedrijven, onderwijsinstellingen en gemeenten die zijn verenigd in de TechnetkringNWN willen de jeugd in de regio actief kennis laten maken met techniek en technologie in al haar facetten. Het gezamenlijk doel is om jongeren te enthousiasmeren en stimuleren om te kiezen voor een opleiding en beroep in de sector techniek of technologie.

Volg ons op social media

Facebook

2 days ago

Technetkringnwn

Vorige week organiseerden we in het Informatiecentrum Blankenburgverbinding een B2B ontbijt voor ruim veertig deelnemers uit ons netwerk van overheid, onderwijs en techniekbedrijven in de regio Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.
Zij kregen een sneak preview van de eerste twee video’s van onze videoserie Watdoejijnou?! Met positieve reacties! Stay tuned! Na de herfstvakantie gaat ons videokanaal live.

Met gave video’s laten we de jeugd in de regio zien welke beroepsmogelijkheden zij hebben bij techniekbedrijven in de regio. Zo kunnen ze hun horizon verbreden. Blozo BV, Hatenboer-Water B.V. , Kraanverhuur Boekestijn en Keytoe doen mee! Wie volgen?
... See MoreSee Less